Wij zien je graag

Ben je een topondersteuner of zoek je een topper in ondersteuning?
We zien je graag bij Wijzienje werving & selectie. 

Zin in een nieuwe baan op het hoogste niveau?

Goede secretariële ondersteuning heeft grote toegevoegde waarde. Als de support niet goed is, dan stokt het proces. En de klik tussen de directeur, bestuurder en zijn/haar ondersteuner is zó belangrijk. Om hiervoor de juiste persoon te kunnen vinden, kijken wij verder dan iemands cv. Wij snappen jouw vak. En dan gaat het om zien. Echt zien. Aanvoelen.

Jij verenigt vele kwaliteiten

Toppers in support verenigen vele kwaliteiten. Een proactieve instelling en het vermogen te verbinden. De stille kracht als achtervang, buffer, regisseur, klankbord en sparringpartner. Je denkniveau is hoog, inhoudelijk ben je sterk, je wordt gelukkig van ontzorgen. Je doet ertoe achter de schermen, zodat degenen die in het volle licht staan kunnen shinen. Je plaveit de weg voor anderen en wordt daar blij van.

Goed bezig voor ons allemaal

Sta jij er ook zo in? En wil je daarbij ook graag werken binnen een organisatie met maatschappelijke betekenis? Goed bezig zijn voor ons allemaal?

Speel je in de kijker

Wij van Wijzienje zien je graag. Om je te leren kennen. Wellicht hebben we net de perfecte nieuwe baan voor je. En anders heb je je in ieder geval alvast in de kijker gespeeld, voor als dé droombaan voor jou zich aandient.

Laat je zien

Op zoek naar uw
nieuwe topondersteuner?

Als Wijzienje focussen wij ons op werving en selectie van topondersteuners voor bestuur en directe van maatschappelijk relevante organisaties. Dat kunnen overheidsorganisaties zijn, maar ook instellingen in de zorg, het onderwijs, de culturele sector en bedrijven die zich bijvoorbeeld bezighouden met duurzaamheid. Waar de mens centraal staat en er wordt bijgedragen aan het belang van ons allemaal. Daar houden wij van.

We begrijpen wat u nodig heeft

Om zo snel mogelijk een passende kandidaat te vinden, maken we eerst persoonlijk kennis met u. We willen u zien en precies begrijpen wat u nodig heeft, zelfs als dat lastig te vangen is in een functieomschrijving. Zo gauw we uw wensen helder hebben, gaan we op zoek naar de juiste match. Gegarandeerd binnen zes tot acht weken stellen we twee tot vier passende kandidaten aan u voor.

De door u gedroomde kandidaat

Met ons enorme netwerk zijn wij er zeker van een goede match te kunnen maken. We snappen de vraag achter de vraag en kijken verder dan het takenpakket. Onze kandidaten passen bij de functie, de vraag, de organisatie, het team en u. Wij zoeken met kennis van mensen en liefde voor het vak. Dat loont!

Gegarandeerd succes

U wilt een nieuwe specialist in support die ertoe doet. Die u helpt ertoe te doen. Hoog denkniveau, inhoudelijk sterk. Die gelukkig wordt van ontzorgen. Hart voor het werk. Te veel gevraagd? Absoluut niet. Laat dat maar over aan Wijzienje.

Laat u zien