We houden van ons vak

Omdat het goed voelt om de juiste persoon voor de juiste baan te vinden. Met oog voor de vakmannen en - vrouwen en degenen die hun ondersteuning behoeven.
Wij puzzelen elke dag wie waar past, gelukkig  wordt en matcht. Omdat de rol van sidekick/wing(wo)man essentieel is voor de flow in elke organisatie.
Hier bij Wijzienje zijn wij helemaal op onze plek. Wil je ons echt leren kennen, laten we dan persoonlijk afspreken.
Wij zien je graag.

Marjan de Vries (directeur)

“Na 25 jaar in de wereld van media, marketing en reclame ben ik nu totaal op mijn plek bij Wijzienje. Werk is een wezenlijk onderdeel van ieders leven. En werkgeluk gun ik iedereen.
Dagelijks spreek ik getalenteerde, originele en krachtige vakmensen. Stuk voor stuk doorgewinterde TOPondersteuners. Hoog denkniveau, inhoudelijk sterk. ‘Ontzorgen’ is their middle name, ze zijn niet gek te krijgen. Ik heb heel veel respect gekregen voor dit prachtige vak waarin je tot de top kunt doordringen, niet de eindbeslissingen hoeft te nemen, maar vanuit de coulissen een serieuze toegevoegde waarde biedt! Ik sta voor duurzame relaties, gelukkige mensen en langdurige, kwalitatieve verbindingen. Fantastisch om daar bij betrokken te zijn!”

06 51 20 32 64
marjan@wijzienje.nl
https://www.linkedin.com/in/devriesmarjan/

Eugénie Geers-Klein Breteler (regiodirecteur)

“In de afgelopen jaren heb ik als regiodirecteur bijgedragen aan het uitbouwen van het succes van detacheerder Public Support. In die tijd heb ik een groot netwerk opgebouwd van fijne TOPondersteuners die er graag ”toe willen doen”. Sinds ik de overstap heb gemaakt naar de wereld van werving en selectie bij Wijzienje, is er een enorme nieuwe drive bij mij losgekomen. Ik vind het ongelooflijk leuk om mijn ervaring, passie, bevlogenheid én tanden te kunnen zetten in het maken van dè perfecte duurzame match. Ik voel mij volledig thuis en ben heel happy met de visie van Wijzienje. Alles draait om open staan, oog hebben voor anderen, zien wat anderen niet zien, in hoofden én harten kijken. Het is een prachtvak!”

06 29 59 17 90
eugenie@wijzienje.nl
https://www.linkedin.com/in/eugeniegeers/

Désirée Sitskoorn (bureaumanager)

“Wij zoeken de juiste match voor onze opdrachten. Daarbij regel ik alle zaken op de achtergrond en ontzorg ik Marjan en Eugénie bij hun zoektocht. Recruitment was voor mij nieuw, maar ondertussen past deze wereld mij als een jas! Ik bewonder onze kandidaten om hun zijn en kunnen. Net als ik werken zij vanuit de coulissen. Het zijn stuk voor stuk krachtige prachtvrouwen. Ik koester hun talent en stel ze op hun gemak. Zij inspireren mij weer om mijn eigen werk nog beter te doen!”

06 23 16 84 64
desiree@wijzienje.nl
https://www.linkedin.com/in/desireesitskoorn-slagmoolen